batik sarong online giveaway

Wednesday, June 9, 2010 Labels: ,


ari nie terjumpa lagi satu contest..hihi..ari nie ada 2contest lagi mama hiro masuk..almaklumlah tis weeken x leh nak masuk dah..pasal bz nak kena g melaka n ipoh..hihi..kire nie cover untuk 2 hari lah..hih..kalu nak masuk ..klik

syarat2 nak masuk..senang aja..nie syarat2 dia:


  1. Mesti mempunyai blog.-ada..nie lah blognye
  2. Mesti jadi follower BSO sepanjang tempoh giveaway.0done..id follower-gewecun
  3. Buat satu entri "Batik Sarong Online Giveaway" dan tinggalkan link korang kat komen entri ni.-done
  4. Copy paste banner BSO dan letak pada side bar blog korang.-done

Giveaway berlangsung dari 4 June sehingga 3 Julai 2010

Hadiah yang ditawarkan adalah..

Pemenang pertama..
Sehelai batik sarong sarawak




Pemenang kedua..
Sehelai batik sarong sarawak



Pemenang ketiga..
Sehelai shawl

Okk.. jom ramai-ramai meriahkan give BSO ini..

jom apa lagi jom arrr ramai2 masuk....kite merihakan blog ini..hihi

1 comments:

BSO said...

salam..
mekasih sudi join..
check.. gud luck :)

Wednesday, June 9, 2010

batik sarong online giveaway


ari nie terjumpa lagi satu contest..hihi..ari nie ada 2contest lagi mama hiro masuk..almaklumlah tis weeken x leh nak masuk dah..pasal bz nak kena g melaka n ipoh..hihi..kire nie cover untuk 2 hari lah..hih..kalu nak masuk ..klik

syarat2 nak masuk..senang aja..nie syarat2 dia:


  1. Mesti mempunyai blog.-ada..nie lah blognye
  2. Mesti jadi follower BSO sepanjang tempoh giveaway.0done..id follower-gewecun
  3. Buat satu entri "Batik Sarong Online Giveaway" dan tinggalkan link korang kat komen entri ni.-done
  4. Copy paste banner BSO dan letak pada side bar blog korang.-done

Giveaway berlangsung dari 4 June sehingga 3 Julai 2010

Hadiah yang ditawarkan adalah..

Pemenang pertama..
Sehelai batik sarong sarawak




Pemenang kedua..
Sehelai batik sarong sarawak



Pemenang ketiga..
Sehelai shawl

Okk.. jom ramai-ramai meriahkan give BSO ini..

jom apa lagi jom arrr ramai2 masuk....kite merihakan blog ini..hihi

1 comments:

BSO said...

salam..
mekasih sudi join..
check.. gud luck :)