contest gaya mandi paling chomel

Tuesday, June 1, 2010 Labels:



wah !wah!..ari nie 2 contest mama hiro join ..hihih..


Syarat-syaratnya:
.
1. Buat entry pasal contest ni dgn tajuk CONTEST GAYA MANDI PALING COMEL!-done
.
2. Letakkan banner contest kat entry & side bar. Banner mesti link ke entry ini.-done
.
3. Jadi follower blog ini dan blog yang meng'sponsor' hadiah Faizzal Reject Shop-done...id follower:gewecun
.
4. Letakkan sekeping gambar anak anda yang menunjukkan gaya mandi paling comel. Kalu mandi mesti ada air yer....had umur sehingga 6 tahun....sertakan sekali nama anak dan tarikh lahir. Ceritakan lah sedikit pasal gambar tu....-done

cerita:

hiro nie suka mandi dlm buih..so ari tu dia tiba2 je dtg idea nak mandi buih dalam baldi..inilah hasilnye..hihihi

nama anak:hiro
umur:4thn
DOB:01.04.2006
.
5. Jangan lupa letakkan link mengenai penyertaan anda di ruangan komen ini

6. Tarikh tutup pada 15 Jun 2010 jam 12 tengahari.

7. Sebarang perubahan syarat2 di atas adalah tertakluk kepada penganjur.

Hadiahnya adalah 1xTEDDY COIN BOX sila klik untuk melihat rupa bentuk hadiah.
.
Mama akan pertimbangkan hadiah saguhati...tapi tak konfem lagi yer...nak cari sponsor dulu

di umumkan hadiah saguhati adalah sampel barangan budsbaby dan voucher RM10

so kawan2..apa lagi jom arr join.. x ruginyeeee..SILA KLIK di SINI

1 comments:

Mama Balqis said...

Salam,
TQ join contest ni. GL ye!

Tuesday, June 1, 2010

contest gaya mandi paling chomel



wah !wah!..ari nie 2 contest mama hiro join ..hihih..


Syarat-syaratnya:
.
1. Buat entry pasal contest ni dgn tajuk CONTEST GAYA MANDI PALING COMEL!-done
.
2. Letakkan banner contest kat entry & side bar. Banner mesti link ke entry ini.-done
.
3. Jadi follower blog ini dan blog yang meng'sponsor' hadiah Faizzal Reject Shop-done...id follower:gewecun
.
4. Letakkan sekeping gambar anak anda yang menunjukkan gaya mandi paling comel. Kalu mandi mesti ada air yer....had umur sehingga 6 tahun....sertakan sekali nama anak dan tarikh lahir. Ceritakan lah sedikit pasal gambar tu....-done

cerita:

hiro nie suka mandi dlm buih..so ari tu dia tiba2 je dtg idea nak mandi buih dalam baldi..inilah hasilnye..hihihi

nama anak:hiro
umur:4thn
DOB:01.04.2006
.
5. Jangan lupa letakkan link mengenai penyertaan anda di ruangan komen ini

6. Tarikh tutup pada 15 Jun 2010 jam 12 tengahari.

7. Sebarang perubahan syarat2 di atas adalah tertakluk kepada penganjur.

Hadiahnya adalah 1xTEDDY COIN BOX sila klik untuk melihat rupa bentuk hadiah.
.
Mama akan pertimbangkan hadiah saguhati...tapi tak konfem lagi yer...nak cari sponsor dulu

di umumkan hadiah saguhati adalah sampel barangan budsbaby dan voucher RM10

so kawan2..apa lagi jom arr join.. x ruginyeeee..SILA KLIK di SINI

1 comments:

Mama Balqis said...

Salam,
TQ join contest ni. GL ye!