contest cik aleng indah

Friday, June 11, 2010 Labels: ,



join contest lagi daaaa,,hihih..tp sayangnye HD rosak banyak picture yg menarik dlm tu..huhu..tp tetap nak join gak contest cik aleng nie hihi n mama hiro terpaksa letak pict yg guna hp camera..tp x pe kan..cik aleng terima x pict nie?:

gambar nie di ambil di pantai cenang ,langkawi..hii..guna hp camera macam nie lah..ambik sendiri pulak tu..nampak muka je..hihi..pantai dia best sgt2..menarik ,tertarik ,mmg da voom..

ok syarat nak join nie senang aja:

Syarat-syarat penyertaan:
1) Letakkan gambar korang di mana-mana tempat menarik di Malaysia yang di rasakan indah-done

2) Tulis entry simple kenapa korang rasa tempat tu indah-done

3) Jangan lupa banner contest cik aleng indah yer..link kan ke blog ni.
done

4) Korang kalau jadi follower pun ok gak. (tiada paksaan)-done

5) Last skali letakkan URL blog korang kat dalam komen yer. senang cik aleng nk gi melawat
done

6) Contest akan tamat pada 30 Jun 2010.


jom arr ..sapa2 nak join leh klik link kat bawah nie:

http://alengz.blogspot.com/2010/06/contest-cik-aleng-indah.html

3 comments:

AROL DSHW said...

good luck, mama hiro! :)

aleng said...

mesti la terima gamba ni. cantik tau. gud luck mama hiro!

gewecun said...

arol..tenkiuuuu

cik aleng..maceh2 tima jugak pict tu..hihi

Friday, June 11, 2010

contest cik aleng indah



join contest lagi daaaa,,hihih..tp sayangnye HD rosak banyak picture yg menarik dlm tu..huhu..tp tetap nak join gak contest cik aleng nie hihi n mama hiro terpaksa letak pict yg guna hp camera..tp x pe kan..cik aleng terima x pict nie?:

gambar nie di ambil di pantai cenang ,langkawi..hii..guna hp camera macam nie lah..ambik sendiri pulak tu..nampak muka je..hihi..pantai dia best sgt2..menarik ,tertarik ,mmg da voom..

ok syarat nak join nie senang aja:
Syarat-syarat penyertaan:
1) Letakkan gambar korang di mana-mana tempat menarik di Malaysia yang di rasakan indah-done

2) Tulis entry simple kenapa korang rasa tempat tu indah-done

3) Jangan lupa banner contest cik aleng indah yer..link kan ke blog ni.
done

4) Korang kalau jadi follower pun ok gak. (tiada paksaan)-done

5) Last skali letakkan URL blog korang kat dalam komen yer. senang cik aleng nk gi melawat
done

6) Contest akan tamat pada 30 Jun 2010.


jom arr ..sapa2 nak join leh klik link kat bawah nie:

http://alengz.blogspot.com/2010/06/contest-cik-aleng-indah.html

3 comments:

AROL DSHW said...

good luck, mama hiro! :)

aleng said...

mesti la terima gamba ni. cantik tau. gud luck mama hiro!

gewecun said...

arol..tenkiuuuu

cik aleng..maceh2 tima jugak pict tu..hihi