Peraduan Teka dan Menang - Apa ada dalam porch beg gnesop?

Wednesday, June 16, 2010 Labels:

join lagi peraduan..kali nie mama hiro nak join contest from Gnesop..hihi..nak join leh klik kat sini

syarat-syaratnye senang je:

  • Buat entry bertajuk Peraduan Teka dan Menang - Apa ada dalam porch beg gnesop?-dah buar
  • Senaraikan 10 barang yang terdapat dalam porch beg saya
10 brg2 dlm porch beg gnesop adalah:

1.wallet kolor hitam-pasal saya rasa lelaki suka kolor wallet kolor hitam
2.i/c-nak menunjukan warganegara mesia..
3.lesen memandu-kang kalu kena tahan leh tunjuk lesen tu kat bapak2 polis..hihi
4.rokok-actually x tahu samada gnesop perokok atau tak..tp main teka je nie hihi
5.hp/iphone/blacberry-nie mesti wajip kan..
6.duit kertas/syiling-kang kalu x de duit nak isi minyak susah..hih
7.credit card-nie boleh guna time emergency
8.compact camera-mana tau nak ambik picture2 yg menarik
9.spek hitam-bergaya kan??
10.kunci umah/opis-x kan kuar umah x bawak kunci..hihi

ok lah kot..harap gnesop terima ye..tenkiuu
  • Masukkan banner peraduan menggunakan kod di bawah:-done
Termos serbaguna dan ruang pengiklanan di blog Riwayat Hariku bersaiz 125X125 selama sebulan-yg nie yg nak nie..leh iklan blogshop mama hiro for freeeeee ..hihi
hadiahnye best gak....

4 comments:

sop said...

Wah wah.. pandai meneka yek..
Terima kasih kerana sertai peraduan sop..
jawapan di buka selepas 20 jun..
good luck yer..

gewecun said...

toceh2..

sop said...

dtg semak jawapan
good luck

gewecun said...

hihi..gnesop..semak jgn x semak..hih

Wednesday, June 16, 2010

Peraduan Teka dan Menang - Apa ada dalam porch beg gnesop?

join lagi peraduan..kali nie mama hiro nak join contest from Gnesop..hihi..nak join leh klik kat sini

syarat-syaratnye senang je:

  • Buat entry bertajuk Peraduan Teka dan Menang - Apa ada dalam porch beg gnesop?-dah buar
  • Senaraikan 10 barang yang terdapat dalam porch beg saya
10 brg2 dlm porch beg gnesop adalah:

1.wallet kolor hitam-pasal saya rasa lelaki suka kolor wallet kolor hitam
2.i/c-nak menunjukan warganegara mesia..
3.lesen memandu-kang kalu kena tahan leh tunjuk lesen tu kat bapak2 polis..hihi
4.rokok-actually x tahu samada gnesop perokok atau tak..tp main teka je nie hihi
5.hp/iphone/blacberry-nie mesti wajip kan..
6.duit kertas/syiling-kang kalu x de duit nak isi minyak susah..hih
7.credit card-nie boleh guna time emergency
8.compact camera-mana tau nak ambik picture2 yg menarik
9.spek hitam-bergaya kan??
10.kunci umah/opis-x kan kuar umah x bawak kunci..hihi

ok lah kot..harap gnesop terima ye..tenkiuu
  • Masukkan banner peraduan menggunakan kod di bawah:-done
Termos serbaguna dan ruang pengiklanan di blog Riwayat Hariku bersaiz 125X125 selama sebulan-yg nie yg nak nie..leh iklan blogshop mama hiro for freeeeee ..hihi
hadiahnye best gak....

4 comments:

sop said...

Wah wah.. pandai meneka yek..
Terima kasih kerana sertai peraduan sop..
jawapan di buka selepas 20 jun..
good luck yer..

gewecun said...

toceh2..

sop said...

dtg semak jawapan
good luck

gewecun said...

hihi..gnesop..semak jgn x semak..hih