pinklolipops 1st free giveaway

Friday, June 25, 2010 Labels:

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~

mama hiro di tagging oleh AROL..so apa lagi lah join lah..hihi..syarat2 nye:

1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers-done

2. Link blog "http://pinklolipops.blogspot.com/" di blog anda-done

3. create new post "~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~" di blog anda dan berikan sebarang comment @ review tentang PINKLOLIPOPS..sebarang comment positive @ negative pun saya tak kisah asalkan comment itu bernas

comment:
actually saya baru tahu kewujudan blogshop nie..lepas join GA nie baru tahu..hihi(sori2)..tp lepas saya browse2 n saya dapati ia menarik hati saya ,very creative...bila nengok tang bju yg dijahit manik tu..mmg menarik,tertarik.mmg da voom..lagipun blogshop nie jugak ada menawarkan jahit curtains,pyjamas(saya suka nie..leh tempah lepas nie),gift,dress..umm banyak lagi..x caya pg lah sini


4. Tag 3org rakan anda dlm post tersebut utk join sekali free giveaway ini...(kalau nak tag lebih pun xpe,saya lagi suka ramai org join =D)

tag:
gina
mummyar
maya

5. Sudah settel semua syarat di atas?? then lastly tinggalkan link blog anda di ruang "comment" post ini supaya senang saya rujuk

Hadiah Yg Pemenang Bertuah bakal dapat :-








BEST TAK SEMUA HADIAH NI??
RAYA DAH NAK DEKAT NI
BOLEH DIJADIKAN BEG RAYA



*Pemenang akan dipilih secara random..jadi sesiapa sahaja ada peluang nak menang =)
*TARIKH TUTUP : 4th JULY 2010

3 comments:

AROL DSHW said...

good luck, mama hiro! :)

mama zharfan said...

me dropping by here to wish u good luck!!

gewecun said...

arol n mama zharfan..tenkiuu n gud luct to both of u as well ya...

Friday, June 25, 2010

pinklolipops 1st free giveaway

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~

mama hiro di tagging oleh AROL..so apa lagi lah join lah..hihi..syarat2 nye:

1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers-done

2. Link blog "http://pinklolipops.blogspot.com/" di blog anda-done

3. create new post "~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~" di blog anda dan berikan sebarang comment @ review tentang PINKLOLIPOPS..sebarang comment positive @ negative pun saya tak kisah asalkan comment itu bernas

comment:
actually saya baru tahu kewujudan blogshop nie..lepas join GA nie baru tahu..hihi(sori2)..tp lepas saya browse2 n saya dapati ia menarik hati saya ,very creative...bila nengok tang bju yg dijahit manik tu..mmg menarik,tertarik.mmg da voom..lagipun blogshop nie jugak ada menawarkan jahit curtains,pyjamas(saya suka nie..leh tempah lepas nie),gift,dress..umm banyak lagi..x caya pg lah sini


4. Tag 3org rakan anda dlm post tersebut utk join sekali free giveaway ini...(kalau nak tag lebih pun xpe,saya lagi suka ramai org join =D)

tag:
gina
mummyar
maya

5. Sudah settel semua syarat di atas?? then lastly tinggalkan link blog anda di ruang "comment" post ini supaya senang saya rujuk

Hadiah Yg Pemenang Bertuah bakal dapat :-








BEST TAK SEMUA HADIAH NI??
RAYA DAH NAK DEKAT NI
BOLEH DIJADIKAN BEG RAYA



*Pemenang akan dipilih secara random..jadi sesiapa sahaja ada peluang nak menang =)
*TARIKH TUTUP : 4th JULY 2010

3 comments:

AROL DSHW said...

good luck, mama hiro! :)

mama zharfan said...

me dropping by here to wish u good luck!!

gewecun said...

arol n mama zharfan..tenkiuu n gud luct to both of u as well ya...