contest anda photogenic??? mari join contest nie

Thursday, July 1, 2010 Labels: ,

mama hiro di 'tagging oleh AROL DSHW..so mama hiro pun join lah..sib bai di tagging oleh adikku arol ..kalu x mmg tak tahu..hihih..toceh2 arol..hihi


terms and condition:
1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gambar anda hendaklah gambar anda seorang ! jika anda bersama-sama yang lain saye REJECT, :p
3.gambar anda mestilah sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .., tidak kisah ia beredit atau tidak" yg penting 'umph~'nya
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn maaf jika boyfiee anda mahu join,tunggu next contest yeah .. :)
5.mestilah menjadi follower saya 'mia farrow's'-ddah..id gewecun

6.sediakn entry khas untuk contest ini dan tag minimum 3org . [org2 yang d tag mesti mereka tahu .

tag:
gina
achik
maya

7.sila letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda :)
anda boleh pilih yang mana satu

8. tarikh tutup contest ini ialah 15 JULAI 2010,
ini adalah contoh gambar yg kononyer photogenic X D .. alahai~ xkot . ini hanya sekadar EXAMPL E ok . [

mama hiro mempertaruhkan picture hiro nie..kikiki..pasal syarat yg no.1 tu tulis terbuka kepada suma peringkat umur kan..so mama hiro letak gambar hiro lah..hihi..nie dia ambik sendiri tau..guna HP camera..so cute kan(konon2)..hihi

so kepada sesiapa yg nak join leh klik sini

2 comments:

AROL DSHW said...

kirim salam kat hiro. :)

gewecun said...

arol.hiro dah jawap dah..hihi

Thursday, July 1, 2010

contest anda photogenic??? mari join contest nie

mama hiro di 'tagging oleh AROL DSHW..so mama hiro pun join lah..sib bai di tagging oleh adikku arol ..kalu x mmg tak tahu..hihih..toceh2 arol..hihi

terms and condition:
1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gambar anda hendaklah gambar anda seorang ! jika anda bersama-sama yang lain saye REJECT, :p
3.gambar anda mestilah sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .., tidak kisah ia beredit atau tidak" yg penting 'umph~'nya
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn maaf jika boyfiee anda mahu join,tunggu next contest yeah .. :)
5.mestilah menjadi follower saya 'mia farrow's'-ddah..id gewecun

6.sediakn entry khas untuk contest ini dan tag minimum 3org . [org2 yang d tag mesti mereka tahu .

tag:
gina
achik
maya

7.sila letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda :)
anda boleh pilih yang mana satu

8. tarikh tutup contest ini ialah 15 JULAI 2010,
ini adalah contoh gambar yg kononyer photogenic X D .. alahai~ xkot . ini hanya sekadar EXAMPL E ok . [

mama hiro mempertaruhkan picture hiro nie..kikiki..pasal syarat yg no.1 tu tulis terbuka kepada suma peringkat umur kan..so mama hiro letak gambar hiro lah..hihi..nie dia ambik sendiri tau..guna HP camera..so cute kan(konon2)..hihi

so kepada sesiapa yg nak join leh klik sini

2 comments:

AROL DSHW said...

kirim salam kat hiro. :)

gewecun said...

arol.hiro dah jawap dah..hihi