Dini's 4th Giveaway

Sunday, July 11, 2010 Labels:

Dini's 4th Giveaway | Jemput Join Ramai-ramai








1. buat satu entry mengenai giveaway ini..

2. tag 3 orang rakan korang untuk join giveaway ini dan pastikan diorang tahu bahawasanya diorang kena 
tag...

nak tag:
AROL
izzatul
maya


3. tinggalkan link entry penyertaan korang pada kotak komen entry 4th Giveaway ni.. tulis cam ni :



Penyertaan : http://____

Referral : http://_____ (link referral korang)



4. letakkan banner giveaway ni pada sidebar blog korang dan linkkan pada entry 4th Giveaway ini.. kalau gambo ni besau sangat, kecikkan ye. hehehe..

5. kalau korang ada banyak blog, nak join guna semua blog tu pun tak kisah, dibenarkan..

6. follow? ohhh dni tak mengamalkan dasar paksaan. nak follow, follow. tak mo follow, no poblem..dah follow..id gewecun

7. dni tak janji dapat jejak entry korang secepat mungkin maka jangan merajuk ye.. (haha, jadi syarat gak menda ni ;p)

my referral..:http://hidayahwins.blogspot.com/2010/07/dinis-4th-giveaway.html

senang je kan..jom join..nak join leh clik sini

2 comments:

Ya ALya said...

salam...tq sudi join

good luck...:)

gewecun said...

ya Alya...hihi..u salah comment..sepatutnya comment kat entry kat atas tu..yg nie for dini's 4th giveaway..hihi

Sunday, July 11, 2010

Dini's 4th Giveaway

Dini's 4th Giveaway | Jemput Join Ramai-ramai








1. buat satu entry mengenai giveaway ini..

2. tag 3 orang rakan korang untuk join giveaway ini dan pastikan diorang tahu bahawasanya diorang kena 
tag...

nak tag:
AROL
izzatul
maya


3. tinggalkan link entry penyertaan korang pada kotak komen entry 4th Giveaway ni.. tulis cam ni :



Penyertaan : http://____

Referral : http://_____ (link referral korang)



4. letakkan banner giveaway ni pada sidebar blog korang dan linkkan pada entry 4th Giveaway ini.. kalau gambo ni besau sangat, kecikkan ye. hehehe..

5. kalau korang ada banyak blog, nak join guna semua blog tu pun tak kisah, dibenarkan..

6. follow? ohhh dni tak mengamalkan dasar paksaan. nak follow, follow. tak mo follow, no poblem..dah follow..id gewecun

7. dni tak janji dapat jejak entry korang secepat mungkin maka jangan merajuk ye.. (haha, jadi syarat gak menda ni ;p)

my referral..:http://hidayahwins.blogspot.com/2010/07/dinis-4th-giveaway.html

senang je kan..jom join..nak join leh clik sini

2 comments:

Ya ALya said...

salam...tq sudi join

good luck...:)

gewecun said...

ya Alya...hihi..u salah comment..sepatutnya comment kat entry kat atas tu..yg nie for dini's 4th giveaway..hihi