MiaKididdles Giveaway

Wednesday, July 28, 2010 Labels: ,


mama hiro di jemput oleh tuan rumah MommaMIA join GA..so mama hiro join lah..hihi


Syarat-syaratnya...
Wajib follow blog MIAKIDiDDLES dan MIAKIDiDDLES CONWAY-dah jadi pengikut setia dua2 blog-id:gewecun


Letak badge "Miakididdles Giveaway" ke dalam entry dan side blog anda.-dah buat jugak-senang je..hihi

Buat 1 entry bertajuk "Miakididdles Giveaway" dan bagilah pendapat anda bagaimana kami boleh meng"improve"kan lagi blog kami:

 comment:x de apa yg boleh comment pasal dah cantik dah..jeles ngan badge u hihih..loikeeee so much

Tagkan kepada 2 teman anda paling mesra..

 mama hiro nak tag:

AROL 
GINA/Mama DADAM

. so that kita sama-sama kongsikan "Miakididdles Giveaway" ni  
"Miakididdles Giveaway" bermula 14.7.2010 hingga 14.8.2010

 
so kepada sesiapa yg nak join leh klik sini ya

2 comments:

Momma Mia said...

Thanks dear. Plss follow Tecik craft

gewecun said...

thanks momma Mia inform me ..lupa lak nak follow..

yess..dah follow dah..no 118

thanks mommaMIa

Wednesday, July 28, 2010

MiaKididdles Giveaway


mama hiro di jemput oleh tuan rumah MommaMIA join GA..so mama hiro join lah..hihi


Syarat-syaratnya...
Wajib follow blog MIAKIDiDDLES dan MIAKIDiDDLES CONWAY-dah jadi pengikut setia dua2 blog-id:gewecun


Letak badge "Miakididdles Giveaway" ke dalam entry dan side blog anda.-dah buat jugak-senang je..hihi

Buat 1 entry bertajuk "Miakididdles Giveaway" dan bagilah pendapat anda bagaimana kami boleh meng"improve"kan lagi blog kami:

 comment:x de apa yg boleh comment pasal dah cantik dah..jeles ngan badge u hihih..loikeeee so much

Tagkan kepada 2 teman anda paling mesra..

 mama hiro nak tag:

AROL 
GINA/Mama DADAM

. so that kita sama-sama kongsikan "Miakididdles Giveaway" ni  
"Miakididdles Giveaway" bermula 14.7.2010 hingga 14.8.2010

 
so kepada sesiapa yg nak join leh klik sini ya

2 comments:

Momma Mia said...

Thanks dear. Plss follow Tecik craft

gewecun said...

thanks momma Mia inform me ..lupa lak nak follow..

yess..dah follow dah..no 118

thanks mommaMIa