1st Anniversary GA

Tuesday, August 10, 2010 Labels: ,

mama hiro di tag oleh AROL..so join lah lah kan..hihi




(erk,xmenarik betul banner aku neh..belasah je la eh kawan2..)



1. Be my follower sepanjang Giveaway ini berlangsung. -dah follow..senang je

2. Listkan  ~..HeRe i CoMe..~ dalam bloglist anda.. http://ainielie.blogspot.com/

3. Buat satu entri tentang GA nih dan perlu link terus ke entri ini. Tak yah karang panjang2..sempoi je..jgn lupa ajak la beberapa member anda utk join eh?The more..the merrier!


nak ajak:

sall

4. Letakkan banner ~..HeRe i CoMe..~ 1st Anniversary GA di sidebar blog anda dan linkkan terus ke entri ini...ok dah letak jugak

ended:01.09.2010  cabutan akan di cabut pada 03.09.2010


so kepada sesiapa yg nak join leh klik sini ya

4 comments:

sall said...

hahahaha...aku kena tag lagi..thanks

gewecun said...

hahhaa..sall u kena buat tau..hihi.thanks sall lalink

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

Salam tuan rumah..
ibu qaisara dtg jengah ni..alhamdulillah..cukup syarat..

thanks ye join GA ni..
nnt dtg la lawat blog ibu selalu..

good luck ye.. :)

gewecun said...

ibu qaisarah..thanks:)..insyallah ada masa mama hiro akan terjah blog ibu qaisarah..hiih

Tuesday, August 10, 2010

1st Anniversary GA

mama hiro di tag oleh AROL..so join lah lah kan..hihi




(erk,xmenarik betul banner aku neh..belasah je la eh kawan2..)



1. Be my follower sepanjang Giveaway ini berlangsung. -dah follow..senang je

2. Listkan  ~..HeRe i CoMe..~ dalam bloglist anda.. http://ainielie.blogspot.com/

3. Buat satu entri tentang GA nih dan perlu link terus ke entri ini. Tak yah karang panjang2..sempoi je..jgn lupa ajak la beberapa member anda utk join eh?The more..the merrier!


nak ajak:

sall

4. Letakkan banner ~..HeRe i CoMe..~ 1st Anniversary GA di sidebar blog anda dan linkkan terus ke entri ini...ok dah letak jugak

ended:01.09.2010  cabutan akan di cabut pada 03.09.2010


so kepada sesiapa yg nak join leh klik sini ya

4 comments:

sall said...

hahahaha...aku kena tag lagi..thanks

gewecun said...

hahhaa..sall u kena buat tau..hihi.thanks sall lalink

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

Salam tuan rumah..
ibu qaisara dtg jengah ni..alhamdulillah..cukup syarat..

thanks ye join GA ni..
nnt dtg la lawat blog ibu selalu..

good luck ye.. :)

gewecun said...

ibu qaisarah..thanks:)..insyallah ada masa mama hiro akan terjah blog ibu qaisarah..hiih