cute Teddy Bears Giveaway

Thursday, August 5, 2010 Labels: ,


Syarat-Syaratnye mudah sahaja..


1. Menjadi follower blog Cute Mum...-dah jadi pengikut dah..id:gewecun

2. Buat Entry pasal giveaway ini di blog masing2 dan pastikan link back pada giveaway nie..-dah buat jugak

3. Tinggalkan penyertaan anda di bahagian komen entry ini sahaja..
4. Tagkan 5 rakan blogger lain (lebih pun takpe) 
nak tag:
AROL
MAYA
HiDAYAH
GINA-
aisya
adda
ibu DINI
5. Contest ini akan berakhir pada 13/8/10 iaitu pada hari lahir Cute Mum...
6. Hadiah menanti anda : Teddy Bear yang Cute2...


Keputusan akan diumumkan pada 16/08/2010...

8 comments:

adiezaqistina said...

salam mama hiro..ibu dini dah buat dah tq

gewecun said...

thanks ibu dini...:=)

~Ney Ezzo~ said...

anda di tag http://sayesukedye.blogspot.com/2010/08/cabutan-bertuah-5-hari.html

Adyshariz said...

mama hiro ..aisha dh buat la giveaway ni..di tag oleh tiefazatie..sorry

Adyshariz said...

tapi trima kasih byk2 tau..nanti TAG aisha lagi..insyaallah aisha join

gewecun said...

ok aisya..tak pe..nway nanti mama hiro TAG aisya lagi..hihi,,tunggguuuu

Cute MuM said...

tq join GA anjuran Cute Mum..

Gud Luck!!..

Cute Mum dah folo blk.

gewecun said...

thanks cute mum ;=)

Thursday, August 5, 2010

cute Teddy Bears Giveaway


Syarat-Syaratnye mudah sahaja..


1. Menjadi follower blog Cute Mum...-dah jadi pengikut dah..id:gewecun

2. Buat Entry pasal giveaway ini di blog masing2 dan pastikan link back pada giveaway nie..-dah buat jugak

3. Tinggalkan penyertaan anda di bahagian komen entry ini sahaja..
4. Tagkan 5 rakan blogger lain (lebih pun takpe) 
nak tag:
AROL
MAYA
HiDAYAH
GINA-
aisya
adda
ibu DINI
5. Contest ini akan berakhir pada 13/8/10 iaitu pada hari lahir Cute Mum...
6. Hadiah menanti anda : Teddy Bear yang Cute2...


Keputusan akan diumumkan pada 16/08/2010...

8 comments:

adiezaqistina said...

salam mama hiro..ibu dini dah buat dah tq

gewecun said...

thanks ibu dini...:=)

~Ney Ezzo~ said...

anda di tag http://sayesukedye.blogspot.com/2010/08/cabutan-bertuah-5-hari.html

Adyshariz said...

mama hiro ..aisha dh buat la giveaway ni..di tag oleh tiefazatie..sorry

Adyshariz said...

tapi trima kasih byk2 tau..nanti TAG aisha lagi..insyaallah aisha join

gewecun said...

ok aisya..tak pe..nway nanti mama hiro TAG aisya lagi..hihi,,tunggguuuu

Cute MuM said...

tq join GA anjuran Cute Mum..

Gud Luck!!..

Cute Mum dah folo blk.

gewecun said...

thanks cute mum ;=)