**ZuraIwan GiveAway ~ I Love Genting**

Thursday, February 3, 2011 Labels:


*

GA

  • dah jadi follower..id:gewecun
  • dah buat entry pasal nie..dan link jugak...
  •  Buat entry dengan tajuk seperti di atas dan letakkan banner (romantiss kitaorg ni..hehe) kat entry korang... then link back kat entry GA ni ye.....


Tarikh Tutup 16hb Februari 2011 @ 3.20am


so nak join leh klik sini

2 comments:

zura@iwan said...

salam...

thks ye sudi join..

gud luck

gewecun said...

maceh2 zura

Thursday, February 3, 2011

**ZuraIwan GiveAway ~ I Love Genting**


*

GA

  • dah jadi follower..id:gewecun
  • dah buat entry pasal nie..dan link jugak...
  •  Buat entry dengan tajuk seperti di atas dan letakkan banner (romantiss kitaorg ni..hehe) kat entry korang... then link back kat entry GA ni ye.....


Tarikh Tutup 16hb Februari 2011 @ 3.20am


so nak join leh klik sini

2 comments:

zura@iwan said...

salam...

thks ye sudi join..

gud luck

gewecun said...

maceh2 zura