wooo weeee sapa nak hadiah free tak?? GNC live well

Wednesday, June 22, 2011 Labels:

mama hiro dok browse2 nak cari contest pastu ada la dalm 2-3 orang dok cite pasal nie..hadiah free tuu..rugi gak kalau tak join..so apa lagi mama hiro join la..

mula LIKE sini

pastu register la(sign up)..isi la apa patut..

senang je kan..

jom la join..

2 comments:

Nigina said...

gewe gina pun dah join tak redeem .. nak kena ambil kat bangsar... terlupa ada kat mines.. nak taknak terpaksa ambil kat sana.. huhuhu kalau tak dekat ngan rumah... hehehe...

gewecun said...

wah gina lagi pantas..hihih la ye ke..tapi branch dia banyak kan..

Wednesday, June 22, 2011

wooo weeee sapa nak hadiah free tak?? GNC live well

mama hiro dok browse2 nak cari contest pastu ada la dalm 2-3 orang dok cite pasal nie..hadiah free tuu..rugi gak kalau tak join..so apa lagi mama hiro join la..

mula LIKE sini

pastu register la(sign up)..isi la apa patut..

senang je kan..

jom la join..

2 comments:

Nigina said...

gewe gina pun dah join tak redeem .. nak kena ambil kat bangsar... terlupa ada kat mines.. nak taknak terpaksa ambil kat sana.. huhuhu kalau tak dekat ngan rumah... hehehe...

gewecun said...

wah gina lagi pantas..hihih la ye ke..tapi branch dia banyak kan..