BABYWORLD GIVE AWAY CONTEST

Monday, May 10, 2010 Labels:




mama hiro baru dapt email dari safeushop@googlemail.com..kata ada contest..since mama hiro tengah giler masuk contest nie..so apa lagi mama hiro nak masuk la..hihi..actually mama hiro pernah lak beli brg2 kat blog nie..1st item yg mama hiro beli ialah my1st leappad..pasal kat blog nie jual murah dan berkualiti..kalu beli kat luar mahal sgt2..sib baik jumpa blog http://londonsale-kiddiesworld.blogspot.com/..mmg puas hati sgt2..walaupun tunggu dlm 2 bln baru brg sampai tp x pe.. pasal dari beli kat kedai biasa harga jauh beza..so berbalik kepada syarat 2 contest nye adalah:

1. Follower-DONE
2. Pernah berurusniaga dengan babyworld (Februari 2009 - May 2010)-DONE
3. Buat entry mengenai contest ini di blog anda (jika ada) dan jangan lupa tinggalkan link/komen di post ini....kami akan membuat kunjungan balas... ;)-nak tinggal comment kat mana ek..x jumpa pun ..

so kawan2 apa lagi jom arr join..hadiahnye pun lumayannnnnnn...harussss masuk!!!

2 comments:

LondonSale said...

salam gewecun. No bertuah anda adalah 0001. (peserta pertama tu...hehe)

**dah blh comment, nnti tinggalkan link kat sana yer..

TKasih dan gud luck!!

gewecun said...

dah comments dah..tenkiuuu

Monday, May 10, 2010

BABYWORLD GIVE AWAY CONTEST




mama hiro baru dapt email dari safeushop@googlemail.com..kata ada contest..since mama hiro tengah giler masuk contest nie..so apa lagi mama hiro nak masuk la..hihi..actually mama hiro pernah lak beli brg2 kat blog nie..1st item yg mama hiro beli ialah my1st leappad..pasal kat blog nie jual murah dan berkualiti..kalu beli kat luar mahal sgt2..sib baik jumpa blog http://londonsale-kiddiesworld.blogspot.com/..mmg puas hati sgt2..walaupun tunggu dlm 2 bln baru brg sampai tp x pe.. pasal dari beli kat kedai biasa harga jauh beza..so berbalik kepada syarat 2 contest nye adalah:

1. Follower-DONE
2. Pernah berurusniaga dengan babyworld (Februari 2009 - May 2010)-DONE
3. Buat entry mengenai contest ini di blog anda (jika ada) dan jangan lupa tinggalkan link/komen di post ini....kami akan membuat kunjungan balas... ;)-nak tinggal comment kat mana ek..x jumpa pun ..

so kawan2 apa lagi jom arr join..hadiahnye pun lumayannnnnnn...harussss masuk!!!

2 comments:

LondonSale said...

salam gewecun. No bertuah anda adalah 0001. (peserta pertama tu...hehe)

**dah blh comment, nnti tinggalkan link kat sana yer..

TKasih dan gud luck!!

gewecun said...

dah comments dah..tenkiuuu