contest-cuti-cuti di cherating

Thursday, May 13, 2010 Labels:

A) Syarat untuk blogger.

1. Sila letakkan gambar diatas dalam N3 anda & "link"kan ke N3 ini.-done
2. Letakkan juga banner logo YTT pada sidebar blog anda & "link"kan ke blog kami.-done
3. Sila jadi follower blog ini. (senang nak update result nanti)-done
4. Create sebuah karangan (BM or BI) yang bertajuk " Kenangan Indahku di Cherating.." .-done

kenangan indahku di cherating...adalah sebenarnya aku x pernah pg cherating pun lagi..oleh sebab itu aku masuk contest nie supaya kalu aku menang dapatlah aku pg cherating..tp bile aku mendengar cerita dan tengok gambar-gambar rakan2 ku di Facebook..aku rasa tempat ini sungguh cantik dan menarik untuk di lawati..kalu lah aku menang aku akan bawa satu family aku pegi bercuti-cuti di sana..lagipun sudah lama kali tidak bercuti..dapatlah me'release' tension nengok pantai yang cantik..bercanda di persesiran pantai..chewah!!!macam lagu lah pulak..anak-anak aku mesti sukanyeee..tahun nie kami x pernah pg bercuti lagi..aku nak cuti!!!..hihii.


5. Last sekali sila tinggalkan komen beserta link N3 & emel add. anda untuk rujukan kami.-Done



walaupun karangan mama hiro tu macam, tak best je..tp x pe lah janji dah tulis kan..hihi..harap2 menang lah..hiro nak cuti!!!hihihi

4 comments:

yusratravel said...

salam gewecun,

dah terjah & lulus..Moge berjaye..

gewecun said...

tenkiuuuu

yusratravel said...

salam again,

gewecun, hrp dpt sertakan skli email add anda yer..sory trlepas pndg..T/kasih.

gewecun said...

ok email add:curlygewe@yahoo.com..

thanks

Thursday, May 13, 2010

contest-cuti-cuti di cherating

A) Syarat untuk blogger.

1. Sila letakkan gambar diatas dalam N3 anda & "link"kan ke N3 ini.-done
2. Letakkan juga banner logo YTT pada sidebar blog anda & "link"kan ke blog kami.-done
3. Sila jadi follower blog ini. (senang nak update result nanti)-done
4. Create sebuah karangan (BM or BI) yang bertajuk " Kenangan Indahku di Cherating.." .-done

kenangan indahku di cherating...adalah sebenarnya aku x pernah pg cherating pun lagi..oleh sebab itu aku masuk contest nie supaya kalu aku menang dapatlah aku pg cherating..tp bile aku mendengar cerita dan tengok gambar-gambar rakan2 ku di Facebook..aku rasa tempat ini sungguh cantik dan menarik untuk di lawati..kalu lah aku menang aku akan bawa satu family aku pegi bercuti-cuti di sana..lagipun sudah lama kali tidak bercuti..dapatlah me'release' tension nengok pantai yang cantik..bercanda di persesiran pantai..chewah!!!macam lagu lah pulak..anak-anak aku mesti sukanyeee..tahun nie kami x pernah pg bercuti lagi..aku nak cuti!!!..hihii.


5. Last sekali sila tinggalkan komen beserta link N3 & emel add. anda untuk rujukan kami.-Done



walaupun karangan mama hiro tu macam, tak best je..tp x pe lah janji dah tulis kan..hihi..harap2 menang lah..hiro nak cuti!!!hihihi

4 comments:

yusratravel said...

salam gewecun,

dah terjah & lulus..Moge berjaye..

gewecun said...

tenkiuuuu

yusratravel said...

salam again,

gewecun, hrp dpt sertakan skli email add anda yer..sory trlepas pndg..T/kasih.

gewecun said...

ok email add:curlygewe@yahoo.com..

thanks