handbag Give away

Thursday, July 15, 2010 Labels:






1. Silalah jadik follower kat http://mazlyna.blogspot.com & http://mom2muzz.blogspot.com -done..id:gewecun

2. Sila buat satu entry dengan tajuk diatas dan jangan lupa untuk letak gambar di atas didalam entry tersebut serta link kan ke blog ini.-done

3. Letakkan gambar tersebut di side bar anda beserta link ke blog ini.-done

4. Sticky note kan entry anda sehingga 15 Julai 2010.

kalau saya susah nak pilih pemenang nyer nanti...bonus mark akan diberi kepada 5 penyertaan terawal...

hadiah saguhati lak:

organic cotton cloth pad satu setiap seorang


kenapa saya nak beg nie...ok 1st saya mmg pengemar handbag..lepastu bila saya ternampak GA ada dpt bag nie ..saya join lah..mana tau kot2 bertuah..bag nie mmg mennarik perhatian saya dengan kolor dia yg berwarna cream(kalu betullah)..pastu ada kunci lagi kat bawah tu..mmg menariks sgt..saya mmg suka sgt design beg cam nie..walapun owner ckp nie bukan ori..tp saya x nampak pun kat mana yg x ori..macam beg2 yg ori .. ..pastu kalu saya dapat beg nie saya akan gunakan untuk letak barang keperluan saya.kalu  seperti alat2 make up..hp..rasanya beg nie jenis besar kan..so mayb saya akan letak mini book..x pun letak lappy saya yg kecik tu..hihi..nak letak brg2 anak dorg dah ada beg deorg dah..hihih..


p/s :saya dah try link back picture gambar tu to ur blog..tp kan dia asyik kuar link tu kat luar je..u tengok lah kat sebelah picture tu ada link u ye..tq

ok..kepada sesiapa yg nak join leh klik kat sini

ended:14.07.2010 jam 5.00 pm

2 comments:

Izzatul Iman said...

akak buat camne?

saya biasa buat: klik kat belah kiri gambar. tekan shift+right arrow(anak panah kanan)

pastu klik "link"....paste atau taip link yang dikehendaki.

(kalau ade keluar link yang sama pada ruangan "text to display" maknenye tak jadi tu...kalau takde papae kuar kat situ, maknenye dah jadi la tu...)

pastu klik ok... Insyallah takde link tu kuar kat tepi...

cubalah!

gewecun said...

izzatul..macam tu ek..ok.2..akak cuba ok..thanks ya

Thursday, July 15, 2010

handbag Give away






1. Silalah jadik follower kat http://mazlyna.blogspot.com & http://mom2muzz.blogspot.com -done..id:gewecun

2. Sila buat satu entry dengan tajuk diatas dan jangan lupa untuk letak gambar di atas didalam entry tersebut serta link kan ke blog ini.-done

3. Letakkan gambar tersebut di side bar anda beserta link ke blog ini.-done

4. Sticky note kan entry anda sehingga 15 Julai 2010.

kalau saya susah nak pilih pemenang nyer nanti...bonus mark akan diberi kepada 5 penyertaan terawal...

hadiah saguhati lak:

organic cotton cloth pad satu setiap seorang


kenapa saya nak beg nie...ok 1st saya mmg pengemar handbag..lepastu bila saya ternampak GA ada dpt bag nie ..saya join lah..mana tau kot2 bertuah..bag nie mmg mennarik perhatian saya dengan kolor dia yg berwarna cream(kalu betullah)..pastu ada kunci lagi kat bawah tu..mmg menariks sgt..saya mmg suka sgt design beg cam nie..walapun owner ckp nie bukan ori..tp saya x nampak pun kat mana yg x ori..macam beg2 yg ori .. ..pastu kalu saya dapat beg nie saya akan gunakan untuk letak barang keperluan saya.kalu  seperti alat2 make up..hp..rasanya beg nie jenis besar kan..so mayb saya akan letak mini book..x pun letak lappy saya yg kecik tu..hihi..nak letak brg2 anak dorg dah ada beg deorg dah..hihih..


p/s :saya dah try link back picture gambar tu to ur blog..tp kan dia asyik kuar link tu kat luar je..u tengok lah kat sebelah picture tu ada link u ye..tq

ok..kepada sesiapa yg nak join leh klik kat sini

ended:14.07.2010 jam 5.00 pm

2 comments:

Izzatul Iman said...

akak buat camne?

saya biasa buat: klik kat belah kiri gambar. tekan shift+right arrow(anak panah kanan)

pastu klik "link"....paste atau taip link yang dikehendaki.

(kalau ade keluar link yang sama pada ruangan "text to display" maknenye tak jadi tu...kalau takde papae kuar kat situ, maknenye dah jadi la tu...)

pastu klik ok... Insyallah takde link tu kuar kat tepi...

cubalah!

gewecun said...

izzatul..macam tu ek..ok.2..akak cuba ok..thanks ya