lucky draw RASP

Thursday, July 15, 2010 Labels: ,






Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...-dah

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...-saya copy je

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....
-dah jd follower id:gewecun

5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....ada

Tu je syarat2nya...sap sap soi.....tarikh tutup 28 Julai 2010, 12 tengahmalam.

nak join leh klik sini

5 comments:

Mommy Pinky said...

Gudluck ye :)

TQ, link Mommy Pinky punya blog XD

gewecun said...

tenkiuuu mommy pinky..

mama zharfan said...

good luck!!

gewecun said...

maceh2 mama zharfan

rasp said...

thx for joining...gud luck!

Thursday, July 15, 2010

lucky draw RASP






Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...-dah

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...-saya copy je

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....
-dah jd follower id:gewecun

5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....ada

Tu je syarat2nya...sap sap soi.....tarikh tutup 28 Julai 2010, 12 tengahmalam.

nak join leh klik sini

5 comments:

Mommy Pinky said...

Gudluck ye :)

TQ, link Mommy Pinky punya blog XD

gewecun said...

tenkiuuu mommy pinky..

mama zharfan said...

good luck!!

gewecun said...

maceh2 mama zharfan

rasp said...

thx for joining...gud luck!