::cikpia's birthday giveaway::

Saturday, August 14, 2010 Labels: ,




mama hiro di tag oleh AROL..so join lah

hadiahnya mmg menarik tau..nie lah hadiahnya:

- dayang nurfaizah
so i'm giving out an autographed version of DN's latest single


- chocolates
me giving out soon-to-be-decided cadbury items


- keychains
i will give out an imported keychain, taken from my personal collection.....
(sob sob.... nie sedey sket!!)



.............................................................

syarat2nya :

1st : Mesti ada Blog yer.....-ye saya ada blog sendiri..

2nd : Jadi follower blog nie....-dah jadi jugak..ala senang je kan..lagipun boleh keep in touch kan..id:gewecun

3rd : Buat satu entry tajuk "cikpia's birthday giveaway". isi kandungan nya bebas tapi mesti ada at least 1 cadangan untuk i improve this blog....

cadangan:
mula sekali cik pia bolehlah kadang tukar cat kolor umah..kang nak raya dah nie hihi..banyak kan yg free templates..kolor yg ceria skit..seceria cik pia yg manis nie..pastu boleh wat tulisan kelip2 ke..biar org terjah umah cik pia..pastu terpukau ngan tulisan kelip2 tu..pastu selalu lah wat GA..sure ramai singgah nya umah cik pia manis nie..hihi..itu sahaja karangan mama hiro pada malam nie..hihi

4th : Copy banner atas ni & letak kt sidebar u all & dalam entry pun kne ada banner ni tau....-dah buat dah..senang aja

5th : Jemput/tag kan seorang rakan blogger anda & dia mesti tau die di tag...
nak tag:
GINA



7th : tarikh tutup penyertaan ialah pada 25 ogos 2010. 

so kepada sesiapa yg nak join leh klik sini

2 comments:

.s.o.f.i.a. said...

thanks for joining sist!!!! penyertaan diterima...

gewecun said...

thanks cik pia:)

Saturday, August 14, 2010

::cikpia's birthday giveaway::




mama hiro di tag oleh AROL..so join lah

hadiahnya mmg menarik tau..nie lah hadiahnya:

- dayang nurfaizah
so i'm giving out an autographed version of DN's latest single


- chocolates
me giving out soon-to-be-decided cadbury items


- keychains
i will give out an imported keychain, taken from my personal collection.....
(sob sob.... nie sedey sket!!)



.............................................................

syarat2nya :

1st : Mesti ada Blog yer.....-ye saya ada blog sendiri..

2nd : Jadi follower blog nie....-dah jadi jugak..ala senang je kan..lagipun boleh keep in touch kan..id:gewecun

3rd : Buat satu entry tajuk "cikpia's birthday giveaway". isi kandungan nya bebas tapi mesti ada at least 1 cadangan untuk i improve this blog....

cadangan:
mula sekali cik pia bolehlah kadang tukar cat kolor umah..kang nak raya dah nie hihi..banyak kan yg free templates..kolor yg ceria skit..seceria cik pia yg manis nie..pastu boleh wat tulisan kelip2 ke..biar org terjah umah cik pia..pastu terpukau ngan tulisan kelip2 tu..pastu selalu lah wat GA..sure ramai singgah nya umah cik pia manis nie..hihi..itu sahaja karangan mama hiro pada malam nie..hihi

4th : Copy banner atas ni & letak kt sidebar u all & dalam entry pun kne ada banner ni tau....-dah buat dah..senang aja

5th : Jemput/tag kan seorang rakan blogger anda & dia mesti tau die di tag...
nak tag:
GINA



7th : tarikh tutup penyertaan ialah pada 25 ogos 2010. 

so kepada sesiapa yg nak join leh klik sini

2 comments:

.s.o.f.i.a. said...

thanks for joining sist!!!! penyertaan diterima...

gewecun said...

thanks cik pia:)