Give Away From poladot's cottage

Saturday, August 14, 2010 Labels: ,







1. Mestilah followers di dalam blog Polkadot's Cottage-dah follow..id:gewecun
2. Terbuka kepada semua followers Polkadot's Cottage di Malaysia sahaja ..dok mesia je..
3. Buat satu N3 mengenai Polkadot's Cottage 1st Give Away dan berikan sebab2 mengapa
korang layak memenangi hadiah dari Polkadot's Cottage (hehehe...)

sebab-sebab saya layak menang:
kerana saya mmg nak sangat2 menang sebagai hadiah befday saya bulan nie..hihi..bulan ogos ..tp dah lepas dah..tp x kira lah kan..pasal saya nak jugak hadiah nie..hihi..(ngah buat2 muka kesian nie)..hihi..hadiah nye mm menarik tertarik mmg da voom..

nak tag:

AROL
 
4. Link kan http://www.pikoponpon.blogspot.com di dalam N3 anda


5. Upload gambar di atas sekali di dalam post anda




Hadiah-hadiahnya :

TEMPAT PERTAMA
Small plaque - cat's rule dog's drool
1 set glass coaster (4 pieces)
1handmade bookmark


TEMPAT KEDUA
Welcome Signage Boys and Girls
1 set glass coaster (4 pieces)
1 handmade bookmark


3 HADIAH SAGUHATI
1 set glass coaster (4pieces)
1 handmade bookmark

* glass coaster untuk 5 pemenang


FOLLOWERS BERTUAH AKAN MENERIMA :
CAT'S HAND TOWEL
( 3 orang sahaja )


GOOD LUCK !!!!

so kepada sesiapa yg nak join leh klik sini ya


ended:23.08.2010

2 comments:

AROL DSHW said...

ouh, insyallah.
nanti arol join yeah! :)

gewecun said...

join arol..jgn x join..hihi

Saturday, August 14, 2010

Give Away From poladot's cottage







1. Mestilah followers di dalam blog Polkadot's Cottage-dah follow..id:gewecun
2. Terbuka kepada semua followers Polkadot's Cottage di Malaysia sahaja ..dok mesia je..
3. Buat satu N3 mengenai Polkadot's Cottage 1st Give Away dan berikan sebab2 mengapa
korang layak memenangi hadiah dari Polkadot's Cottage (hehehe...)

sebab-sebab saya layak menang:
kerana saya mmg nak sangat2 menang sebagai hadiah befday saya bulan nie..hihi..bulan ogos ..tp dah lepas dah..tp x kira lah kan..pasal saya nak jugak hadiah nie..hihi..(ngah buat2 muka kesian nie)..hihi..hadiah nye mm menarik tertarik mmg da voom..

nak tag:

AROL
 
4. Link kan http://www.pikoponpon.blogspot.com di dalam N3 anda


5. Upload gambar di atas sekali di dalam post anda




Hadiah-hadiahnya :

TEMPAT PERTAMA
Small plaque - cat's rule dog's drool
1 set glass coaster (4 pieces)
1handmade bookmark


TEMPAT KEDUA
Welcome Signage Boys and Girls
1 set glass coaster (4 pieces)
1 handmade bookmark


3 HADIAH SAGUHATI
1 set glass coaster (4pieces)
1 handmade bookmark

* glass coaster untuk 5 pemenang


FOLLOWERS BERTUAH AKAN MENERIMA :
CAT'S HAND TOWEL
( 3 orang sahaja )


GOOD LUCK !!!!

so kepada sesiapa yg nak join leh klik sini ya


ended:23.08.2010

2 comments:

AROL DSHW said...

ouh, insyallah.
nanti arol join yeah! :)

gewecun said...

join arol..jgn x join..hihi