pemenang free Bag Keychain Yg cute

Sunday, August 15, 2010 Labels:


Free Bag Keychain Yg Cute





Giveaway ni senang jer, ada beberapa syarat seperti berikut;
1. Buat satu entry ringkas dengan tajuk "FREE Bag Keychain Yang Cute"-dah

2. Nak jadi follower - tiada paksaan, terpulang kepada anda
dah follow jugak:id:gewecun

3. Letak badge giveaway kat sidebar blog anda dengan linkkan ke blog ini
doh letok
4. Jawab soalan ringkas, memang kacang jer soalan pilih jawapan yg berkenan di hati. Untuk jawab soalan klik [sini], dah jawap..nama gewecun aka mama hiro
.
5. Masukkan 2 url ini dalam entry ringkas anda itu
http://tintacomellote.blogspot.com
http://comellotecollection.blogspot.com











hadiah nya:



Giveaway bermula hari ini 30 June 2010 sehingga 31 Julai 2010 11.59pm
kepada sesiapa yg nak join leh klik sini ya 
 
 
 
so nielah result die..



Ok dah cukup 5 peserta bertuah....

Pertama: No. 7

Kedua: No. 4

Ketiga: No. 17

Keempat: No. 24
24. Nida

Kelima: No. 48
 
 
 
alhamdullilah rezeki di bulan mulia nie..thanks to ibu from Tinta Comellote..moga di murahkan lagi rezeki anda sekeluarga 

Sunday, August 15, 2010

pemenang free Bag Keychain Yg cute


Free Bag Keychain Yg Cute





Giveaway ni senang jer, ada beberapa syarat seperti berikut;
1. Buat satu entry ringkas dengan tajuk "FREE Bag Keychain Yang Cute"-dah

2. Nak jadi follower - tiada paksaan, terpulang kepada anda
dah follow jugak:id:gewecun

3. Letak badge giveaway kat sidebar blog anda dengan linkkan ke blog ini
doh letok
4. Jawab soalan ringkas, memang kacang jer soalan pilih jawapan yg berkenan di hati. Untuk jawab soalan klik [sini], dah jawap..nama gewecun aka mama hiro
.
5. Masukkan 2 url ini dalam entry ringkas anda itu
http://tintacomellote.blogspot.com
http://comellotecollection.blogspot.com











hadiah nya:



Giveaway bermula hari ini 30 June 2010 sehingga 31 Julai 2010 11.59pm
kepada sesiapa yg nak join leh klik sini ya 
 
 
 
so nielah result die..



Ok dah cukup 5 peserta bertuah....

Pertama: No. 7

Kedua: No. 4

Ketiga: No. 17

Keempat: No. 24
24. Nida

Kelima: No. 48
 
 
 
alhamdullilah rezeki di bulan mulia nie..thanks to ibu from Tinta Comellote..moga di murahkan lagi rezeki anda sekeluarga 

2 comments:

AROL DSHW said...

tahniah, mama hiro! :)

gewecun said...

maceh2 arol