MAMALYNA'S GIVEAWAY:"KETUK-KETUK RAMADHAN"

Friday, August 6, 2010 Labels: ,





Syarat2 penyertaan:
1. Follow blog MAMALYNA-DAH FOLLOW:ID GEWECUN
2. Follow blog MAMALYNA CONTEST-DAH FOLLOW ID GEWECUN
3. Buat satu entry yg simple dan letak banner di atas di dalam entry tersebut
4. Tinggalkan link entry di kotak komen entry ini

tarikh tutup 10 OGOS 2010

Nama pemenang akan diumumkan pada 11 Ogos 2010 = 1 Ramadhan 1431

Senang kan... Jom join ramai2!..NAK JOIN KLIK SINI

5 comments:

sall said...

Ayoyoyoyo...kena lagi. Ku cuba buat. thanks.

my-niezzareena said...

rajin demo masuk contest. rayo kelek kelate ko??? leh jumpo

gewecun said...

sall..salah comment lah..sepatutnya comment kat satu lagi entry..hihi..tp nway thanks ya sall..mmuuahhh!!!

cik gebu..hihi nie blog hanya untuk contest je..hihi..rayo dop kelik kelate lah..kelik kedah..huhu..oloh sayangnyo kalu dop leh jupo kan...

::Mamalyna:: said...

SALAM, tq sudi join my giveaway...
good luck yer:D

gewecun said...

thanks mamalyna...:=)

Friday, August 6, 2010

MAMALYNA'S GIVEAWAY:"KETUK-KETUK RAMADHAN"





Syarat2 penyertaan:
1. Follow blog MAMALYNA-DAH FOLLOW:ID GEWECUN
2. Follow blog MAMALYNA CONTEST-DAH FOLLOW ID GEWECUN
3. Buat satu entry yg simple dan letak banner di atas di dalam entry tersebut
4. Tinggalkan link entry di kotak komen entry ini

tarikh tutup 10 OGOS 2010

Nama pemenang akan diumumkan pada 11 Ogos 2010 = 1 Ramadhan 1431

Senang kan... Jom join ramai2!..NAK JOIN KLIK SINI

5 comments:

sall said...

Ayoyoyoyo...kena lagi. Ku cuba buat. thanks.

my-niezzareena said...

rajin demo masuk contest. rayo kelek kelate ko??? leh jumpo

gewecun said...

sall..salah comment lah..sepatutnya comment kat satu lagi entry..hihi..tp nway thanks ya sall..mmuuahhh!!!

cik gebu..hihi nie blog hanya untuk contest je..hihi..rayo dop kelik kelate lah..kelik kedah..huhu..oloh sayangnyo kalu dop leh jupo kan...

::Mamalyna:: said...

SALAM, tq sudi join my giveaway...
good luck yer:D

gewecun said...

thanks mamalyna...:=)